دهقان منشادی خواستار همکاری و تعامل گسترده وزارت بهداشت با انجمنهای سرطان کشور، برای استفاده از توانایی این انجمنهای علمی و تخصصی شد.
او افزود: انجمن ها، مطالب علمی روز را برای متخصصین رشته خود ارائه میدهند و تلاش میکنند از این طریق، همکاریهای درون رشته و بین رشتهای را افزایش دهند.
دهقان منشادی تاکید کرد: این قبیل فعالیتها علاوه بر اینکه سواد و توانمندی علمی متخصصین هر رشته را بالا میبرد، باعث خواهد شد به درمان بیماران و سلامت مردم، کمک شود.
بازرس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، خواستار تعامل بیش از پیش وزارت بهداشت با انجمنهای سرطان شد و گفت: وزارت بهداشت در زمینه داروهای مورد نیاز بیماران مبتلا به سرطان و همچنین تجهیزات پزشکی که برای درمان این بیماران استفاده میشود، برای نتیجه دهی بهتر کارهای کارشناسی را با انجمنهای مربوطه هماهنگ کند.
او افزود: این همکاری، دو مزیت برای وزارت بهداشت دارد. نخست اینکه برای دولت که سرمایههای محدودی دارد و میبایست این بودجه را جاهای خاصی هزینه کند، اگر از انجمن مربوطه، مشاوره علمی و تخصصی بگیرد، بهتر میتواند هزینهها را تخصیص دهد و صرفه جویی کند.
این متخصص انکولوژی ادامه داد: اینکه بیماران مبتلا به سرطان باید چه داروهایی مصرف کنند که مفید و کم عارضهتر باشد، میتواند از طریق انجمن مربوطه دنبال شود و در نتیجه مشکلات احتمالی ناشی از مصرف برخی داروها، حل و فصل شود.
انجمنهای سرطان، بازوی اجرایی وزارت بهداشت
او افزود: راهنمایی و کمک به بیماران و وزارت بهداشت در موضوع دارو و تجهیزات پزشکی درمان بیماران مبتلا به سرطان، فقط نباید از طریق کارشناسی داخل وزارتخانه باشد و انجمنهای سرطان میتوانند بهترین کمک حال وزارت بهداشت در این زمینه باشند.
بازرس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، با اشاره به اینکه در حال حاضر نیز این مشاورهها به صورت محدود از انجمنهای مربوطه گرفته میشود، گفت: انتظار میرود همکاری وزارت بهداشت با انجمنهای سرطان، گستردهتر شده و از توانایی علمی این انجمنها بیشتر استفاده شود.